Het team

Leer ons alvast een beetje kennen

Dick
Dick Directeur

Ik ben Dick Wissink en ben ‘schilder’ sinds 1996. Ik werk bij samen met mijn broer bij Wissink sinds 2004. Vanaf de bedrijfsovername in januari 2021 heb ik de dagelijkse leiding bij Hofstra Schildersgroep op me genomen. Ik ben ooit schilder geworden omdat ik opgegroeid ben tussen de verf. Hierdoor besloot ik een verftechnische hbo-opleiding te kiezen. Het mooie aan ons vak is het zoeken naar oplossingen voor technisch goed en duurzaam onderhoud.

Milko
Milko Directeur

Ik ben Milko Wissink, werk bij Wissink vanaf 1998 en vorm samen met mijn broer Dick de directie van Hofstra Schildersgroep. Waar hij de dagelijkse leiding bij Hofstra Schildersgroep in Enschede op zich neemt, doe ik dat vanuit Albergen bij Wissink Vastgoedonderhoud en de Vastgoedmonitor.

Muzafer
Muzafer Schilder

Ik ben Muzafer Dzaferovic en ben schilder sinds 1998. Ik ben ooit schilder geworden omdat ik schilderen leuk werk vond dat bij mij past. Het mooie aan ons vak vind ik dat het afwisselend werk is, waarin je bovendien veel contact met mensen hebt.

Hennie
Hennie Schilder

Ik ben Hennie Holkenberg en ben al 44 jaar schilder. Ik ben ooit schilder geworden omdat ik het een mooi beroep vind. Het mooie aan ons vak vind ik dat het nooit hetzelfde is.

Remco
Remco Schilder

Ik ben Remco Lubbers en ben al 29 jaar schilder. Ik ben ooit schilder geworden omdat ik het mooi vond om te schilderen toen ik op de LTS zat. Daarom besloot ik schilder te worden. Het mooiste aan ons vak vind ik van iets ouds of van bijvoorbeeld een pand met achterstallig onderhoud weer met de kwast iets moois te maken. Verder vind ik de variatie in het werk fijn.

Samantha
Samantha Schilder

Ik ben Samantha van Bree en ik schilder nu 3,5 jaar. Ik ben (leerling-)schilder geworden omdat ik me dan vrij voel. Het mooiste aan ons vak is dat het dankbaar werk is, dat je overal komt en veel verschillende mensen ziet en spreekt.

Diëgo
Diëgo Schilder

Ik ben Diëgo Barelds.

Rick
Rick Schilder

Ik Rick Gaasbeek en ben schilder sinds 2013. Ik ben gaan schilderen omdat ik het mooi vind, het mooie aan schilder zijn is de afwisselende werkzaamheden en de verschillende omstandigheden waar we in terecht komen, en natuurlijk het eindresultaat.